Здравейте на всички! Регистрирах се тук,само заради проблема,който колата ми създава напоследък. Ситуацията е-купих колата на старо,в окаяно състояние.Дадох двойно пари за ремонт. Сменени са 2-та пистови,1 ангренажен,ролки,всичко по ходова част. Лампата на маслото ми започна да премигва.Смених маслото,всички филтри,момчетата свалиха картера,почистиха цедката-беше ужасно замърсена,гарнитурата на картера също е сменена. До тук всичко ок. Обаче лампичката премигва пак. Минах 200 км след смяната на маслото. Жена съм-тази лампа ми боде в очите.Шофьор съм от доста време,обичам колата ми да е в изправност.За първи път карам дизелов автомобил-все ми мерише на нафта,все нещо има. Но когато я спра под наклон,изтичат капки масло-до картера-нямат общо с него,здрав е. Казват ми,че доста дизелови коли имат такива течове.Всичко е здраво и сменено,но лампата свети.Нямам съмнение в момчетата,които правиха ремонта.Те ми обясниха,че проблема е в токовете-ето моя въпрос-възможно ли е? Маслена помпа го отхвърлиха като вариант-подкачва добре масло. Лагери също отхвърлиха-щяло да се чува като работи двигателя,а те не се чували... Възможно ли е наистина да е проблема в токовете? Имат ли такъв проблем тези коли? Иначе казаха да сипя добавка и ако има течове някъде,тя щяла да помогне и да спре това,което изтича отдолу.Откакто е сипано маслото и са минати 200 км,няма разлика на пръчката.Моля за вашите мнения,много искам да си я оправя! Колата е 145 TD отзад пише 2.0. 1998 год е
Известие
Collapse
No announcement yet.
Имам проблем с колата-145 TD
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от tatiana_mi Покажи съобщениеЗдравейте на всички! Регистрирах се тук,само заради проблема,който колата ми създава напоследък. Ситуацията е-купих колата на старо,в окаяно състояние.Дадох двойно пари за ремонт. Сменени са 2-та пистови,1 ангренажен,ролки,всичко по ходова част. Лампата на маслото ми започна да премигва.Смених маслото,всички филтри,момчетата свалиха картера,почистиха цедката-беше ужасно замърсена,гарнитурата на картера също е сменена. До тук всичко ок. Обаче лампичката премигва пак. Минах 200 км след смяната на маслото. Жена съм-тази лампа ми боде в очите.Шофьор съм от доста време,обичам колата ми да е в изправност.За първи път карам дизелов автомобил-все ми мерише на нафта,все нещо има. Но когато я спра под наклон,изтичат капки масло-до картера-нямат общо с него,здрав е. Казват ми,че доста дизелови коли имат такива течове.Всичко е здраво и сменено,но лампата свети.Нямам съмнение в момчетата,които правиха ремонта.Те ми обясниха,че проблема е в токовете-ето моя въпрос-възможно ли е? Маслена помпа го отхвърлиха като вариант-подкачва добре масло. Лагери също отхвърлиха-щяло да се чува като работи двигателя,а те не се чували... Възможно ли е наистина да е проблема в токовете? Имат ли такъв проблем тези коли? Иначе казаха да сипя добавка и ако има течове някъде,тя щяла да помогне и да спре това,което изтича отдолу.Откакто е сипано маслото и са минати 200 км,няма разлика на пръчката.Моля за вашите мнения,много искам да си я оправя! Колата е 145 TD отзад пише 2.0. 1998 год еAlfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Не знам как го установиха това за лагерите и помпата-нали се доверих,че наистина разбират. И другото е,че прегледаха датчиците и като извадиха единия и го сложиха пак,минах 40 км и лампата не светна изобщо. Един датчик има до двигателя-за масло е и друг има отдолу под колата от дясно. Тези пипаха и се оправи,но за кратко. Ще ида пак в сервиз за манометър. А нормално ли е да тече масло при тези автомобили-да капе всъщност? И дали добавката за двигател е добра идея за запълни течовете? Да ми препоръчате добавка? 700 лв дадох за месец и половина за ремонт,не мога да давам повече,просто работя за нея
Comment
-
Първоначално публикувано от tatiana_mi Покажи съобщениеНе знам как го установиха това за лагерите и помпата-нали се доверих,че наистина разбират. И другото е,че прегледаха датчиците и като извадиха единия и го сложиха пак,минах 40 км и лампата не светна изобщо. Един датчик има до двигателя-за масло е и друг има отдолу под колата от дясно. Тези пипаха и се оправи,но за кратко. Ще ида пак в сервиз за манометър. А нормално ли е да тече масло при тези автомобили-да капе всъщност? И дали добавката за двигател е добра идея за запълни течовете? Да ми препоръчате добавка? 700 лв дадох за месец и половина за ремонт,не мога да давам повече,просто работя за нея
Ако някой ти дава акъл да слагаш добавки, за да спре теча, удари го от мен с нещо много тежко и твърдо в кратуната. Просто се намира местото на теча и се отстранява причината.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеЗа никой автомобил не е нормално да тече от него каквото и да било.
Ако някой ти дава акъл да слагаш добавки, за да спре теча, удари го от мен с нещо много тежко и твърдо в кратуната. Просто се намира местото на теча и се отстранява причината.
И аз така мислех,че е нормално-да се отстрани повредатаНо ако аз разбирах,щях да си я оправя... Много благодаря за всички мнения.Ще продължавам да чета тук,дано наистина се оправи,доста скъпо ми излезе,непродаваема е! А и не искам да я продавам,харесва ми
Comment
-
Първоначално публикувано от nikolchoni Покажи съобщениеКолежке не виждам да пише от къде си...Колегите могат да ти дадат съвет за сервиз наблизо в който разбират от алфи, защото тази марка не всеки може да я ремонтира(от личен опит ти пиша).
Comment
-
Първоначално публикувано от tatiana_mi Покажи съобщениеот Врачанско съм. Малък град. И Монтана и Враца са ми на едно и също разстояние.155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
-
Добре дошла , колежке!
От това, което пишеш може да не ти тече масло, а нафта.
На първата ми алфа, като се сцепи датчика за налягане на маслото се започна подобна на твоята история. Смених три-четири, до като се ядосам и сложих първият ми попаднал пред очите. Беше от един американски трактор. С него вече трета кола скапвам. Просто трябва да се смени датчика.
И пак за теча.
Щом маслото не спада, а освен това мирише на нафта, то по-вероятното е да капе от някъде нафта.
http://clubalfaromeo.com/forum/showt...=48502&page=66
Ето тука са събрани хората от Монтана.
Те ще ти кажат най-добре къде да отидеш.
другият вариант е ако имащ път към София.
http://clubalfaromeo.com/forum/forum...aysprune=&f=26
Ето тука са и клубните сервизи.
Успех!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеДобре дошла , колежке!
От това, което пишеш може да не ти тече масло, а нафта.
На първата ми алфа, като се сцепи датчика за налягане на маслото се започна подобна на твоята история. Смених три-четири, до като се ядосам и сложих първият ми попаднал пред очите. Беше от един американски трактор. С него вече трета кола скапвам. Просто трябва да се смени датчика.
И пак за теча.
Щом маслото не спада, а освен това мирише на нафта, то по-вероятното е да капе от някъде нафта.
http://clubalfaromeo.com/forum/showt...=48502&page=66
Ето тука са събрани хората от Монтана.
Те ще ти кажат най-добре къде да отидеш.
другият вариант е ако имащ път към София.
http://clubalfaromeo.com/forum/forum...aysprune=&f=26
Ето тука са и клубните сервизи.
Успех!
Благодаря за топлото посрещане! Масло тече-виждам го,видяха го и други-просто теча не се открива къде е и капе като се остави под наклон. Нафта не се вижда да тече. Чудно ми е колко датчика трябва да се сменят,за да се оправи. И сега-карам я и си свети тази лампа и това си е! Някаква цена горе-долу на датчик?
---------- Post added at 18:16 ---------- Previous post was at 18:14 ----------
Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщениеВъв Враца не си карай колата ако ще и пари да ти дават,там има един два сервиза с добри майстори ,ма имат много коли,другото са крадци,и измамници,дори да е дребен проблем,веднага ще ти кажат че трее нов мотор.Подмяната на части им е запазена марка,та бягай далече от Враца.Нека колегите от монтана да помогнат.Успех.
Аз я карах вече в Монтана-всички започват от най-скъпото,което би могло да е-турбина,помпа,лагери...И така-1000 лв ремонт. А и не е сигурно,че е това,те гадаеха. И във Враца казвате,че не стават... Ще имам ходене по София и Пловдив,може и там да потърся някой.
Comment
-
Първоначално публикувано от tatiana_mi Покажи съобщениеБлагодаря за топлото посрещане! Масло тече-виждам го,видяха го и други-просто теча не се открива къде е и капе като се остави под наклон. Нафта не се вижда да тече. Чудно ми е колко датчика трябва да се сменят,за да се оправи. И сега-карам я и си свети тази лампа и това си е! Някаква цена горе-долу на датчик?
---------- Post added at 18:16 ---------- Previous post was at 18:14 ----------
Аз я карах вече в Монтана-всички започват от най-скъпото,което би могло да е-турбина,помпа,лагери...И така-1000 лв ремонт. А и не е сигурно,че е това,те гадаеха. И във Враца казвате,че не стават... Ще имам ходене по София и Пловдив,може и там да потърся някой.155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
-
Първоначално публикувано от tatiana_mi Покажи съобщение
Аз я карах вече в Монтана-всички започват от най-скъпото,което би могло да е-турбина,помпа,лагери...И така-1000 лв ремонт. А и не е сигурно,че е това,те гадаеха. И във Враца казвате,че не стават... Ще имам ходене по София и Пловдив,може и там да потърся някой.
В крайна сметка някой измери ли налягането на маслото?
Много пък "сложна" се оказа тази Алфа...
Та толкова майстори не могат да открият проблем в 20 годишен дизел дето има цели 6-7 кабела около мотора.
Ако си търсила къде ще ти вземат най-малко пари е друг въпрос.
Ако искаш да си оправиш колата ще ти препоръчам добри монтьори в Монтана. Що се отнася до датчици и токове аз мога да направя всичко необходимо.
Телефона ми го има в профила.Last edited by Ilko Ivanov; d.m.y г., 23:27.Sprint-ex./155 2.0 16v. x2-ex./145QV-еx./156 2.0-ex./ GTV2.0 -ex./166 2.0-ех./147jtd-ex./156SW 2.4jtd-ex./146jtd-ex.
Alfa 147jtd/Alfa 147 Selespeed
Comment
-
И това търсих-да е по-евтино. На доста места пообиколих в Монтана. Ще ти я докарам тази Алфа да я видиш. И ще ти звънна преди това по тел. Само за информация-за 2 пистови и 1 ангренажен ремък с ролките навсякъде в Монтана ми искаха 200 лв - това не включва ремонта.Него го плащам отделно,още 200 лв. А намерих същите ремъци във Враца за 80 лв. Аз не ги печатя парите,2 заплати дадох за ремонт,разбира се,че търся евтин вариант...
Comment
Comment